Bete CD serie

Glad hygiënisch ontwerp van de sproeierhouder en geen ringgroef voor eenvoudige reiniging.

Artikelnummer: 4fff7ea0d5a8 Categorie:

Beschrijving

Hygiëne

 • Glad hygiënisch ontwerp van de sproeier houder en geen vuile o-ringgroef voor eenvoudige reiniging binnen het vloeistofpad
 • Low-cap profiel – minder productopbouw (baard-vorming)
 • Grover schroefdraadontwerp voor eenvoudiger schoonmaken

Slijtagedelen met lange levensduur

 • Seal-In-Disc™ (orificedisk) technologie en Hi-Flo swirl zijn unieke ontwerpkenmerken die exclusief zijn voor Click & Dry™. Deze innovatie zorgt voor een verbeterde workflow van de spuitdroge spuitmond, poederkwaliteit en kostenbesparingen op lange termijn.
 • Concentric Clasp Technology (CCT) – beschikbaar voor samenstellingen met CCT-sluiting. De ultieme oplossing die zorgt voor een perfecte uitlijning van slijtageonderdelen en de levensduur van slijtageonderdelen verbetert.

Verbeterde afdichting om lekkage te voorkomen

 • Volledig axiaal drukafdichtingssysteem, exclusief voor Click & Dry™, zorgt ervoor dat alle afdichtingen alleen in contact komen met afdichtingsvlakken zodra de montage volledig is vastgeschroefd.
 •  Axiaal drukafdichtingssysteem, een exclusief kenmerk van Click & Dry™. Bij de Compact- en SuperMaxi-serie lichamen zorgt het ontwerp van de O-ringen ervoor dat alle afdichtingen alleen in contact komen met afdichtingsvlakken zodra de montage volledig is vastgeschroefd.
 • Leverbaar met terugslagklep.
 • Diverse ombouw adapters leverbaar.

Lagere bedrijfskosten

 • Aanzienlijke besparingen in lopende kosten worden bereikt door het verminderen van breuk en slijtage van de onderdelen uit wolfraamcarbide. Onze innovaties zijn ontworpen om de levensduur van slijtageonderdelen te verlengen. Upgrade naar Click & Dry™ easy-out CCT-sluitsystemen om 1-jaars slijtagedekking (exclusief bevestigingssysteem) en 2-jarige breukdekking op slijtagedelen te ontvangen.

Makkelijk te gebruiken

 •  Geen montagefout: push-fit houderontwerp biedt verbeterde slijtagedeeluitlijning en langere levensduur van het slijtagedeel.
 •  Een reeks gereedschappen en accessoires die zijn ontworpen voor eenvoudige montage en om carbideschade te minimaliseren.
 •  Afdichtingsbeschermingsrok helpt de O-ringgroef van het lichaam te beschermen tegen afdichtingsgezichtsschade. Alleen beschikbaar in de Compact- en SuperMaxi-serie.

Ontworpen voor naleving van de drukleidingcodes

 •  Unieke volledig axiale afdichting doormiddel van FEA ontworpen sproeikoppen en -lichamen. De afdichtingsvlakken worden beschermd waardoor de drukleidingcodes worden nageleefd en het operationele risico vermindert wordt.
 •  Het volledig axiaal compressief afdichtingssysteem is ontworpen om wrijving en scheurvorming door afdichtingen te minimaliseren, terwijl de afdichting wordt gegarandeerd bij de hoogste bedrijfsdruk.

 

 

 

Andere kenmerken van de Click & Dry sproeidroogsproeiers zijn:

 • De vernieuwde Click&Dry sproeidroog koppen zijn nu nog beter te reinigen door het gepatenteerde Hygiene-Plus ontwerp. Samen met de unieke Concentric Clasp technologie (CCT) en het bewezen Push Fit (PF) klemsysteem voor de slijtdelen geeft dit een eenvoudig en goed te reinigen sproeidroogkop. Door het vlakke ontwerp van de sproeikop wordt bearding (aangroei van residu) grotendeels voorkomen.

 

 • De vernieuwde serie Click&Dry Compact sproeiers zijn volledig glad in de vloeistof zone; daar waar de Swirl en de Orifice Disk zich bevinden, zijn geen O-ring groeven in de kop aangebracht. Schroefdraad of pasranden kunnen vervuiling vasthouden en maken het moeilijk te reinigen. Het gladde oppervlak maakt dat de kop eenvoudig gereinigd kan worden wat bijdraagt aan een onbelemmerde doorstroming in de sproeikop, wat leidt tot langere doorlooptijden.

 • Aanvullend kan het Click&Dry systeem worden uitgerust met de Concentric Clasp technologie (CCT). Dit optionele systeem klemt de Swirl en Orifice Disk dusdanig dat uitlijnfouten uitgesloten zijn. Hierdoor wordt de prestatie verhoogd en duurproefen hebben bewezen dat slijtage van de vitale onderdelen afneemt. Wanneer gebruik gemaakt wordt van het CCT-systeem kunnen de onderdelen maar op één manier geassembleerd worden, wat het systeem veiliger te bedienen maakt. Het CCT-systeem wordt geleverd met speciale gereedschappen waarmee de onderdelen eenvoudig losgenomen kunnen worden, zodanig dat de kans op beschadiging van de onderdelen nihil is. Een tweede optie is de Drip-Pro™ terugslagklep. Deze hoogwaardige terugslagklep is uitgevoerd met vervangbare afdichtingen. Door de terugslagklep toe te passen wordt nadruppelen voorkomen wat de aangroei van residuen op de sproeikop verminderd.