BETE HydroWhirl® MINI serie RVS316

Reactionaire krachttankreinigingsapparatuur voor kleine tanks.

Artikelnummer: d761885498b1 Categorie:

Beschrijving

De BETE HydroWhirl® Mini tankreinigingskop leidt het reinigingswater door een roterende kop aan het einde van de houder en projecteert meerdere krachtig, roterende waterstralen tegen alle wanden van de tank.

Het sproeipatroon van de BETE HydroWhirl® Mini reinigingskop maakt gebruik van impact en herhaling om de tank snel te reinigen. De compacte afmetingen maakt de reinigingskop ideaal voor het reinigen van apparatuur in de voedselverwerkende industrie, het reinigen van pijpen en flessen en doseerapparatuur. Verbeter de efficiëntie en verminder afval met HWS roterende sproeikoppen die zijn ontworpen voor het reinigen van IBC-bakken, vaten, vaten en middelgrote industriële of hygiënische tanks.

De BETE HydroWhirl® is vloeistof aangedreven en zelf-spoelend. Het ontwerp is duurzaam, compact en onderhoudsvrij en is gemaakt uit FDA goedgekeurd AISI 316L roestvaststaal. Glijlager van PEEK voor verhoogde levensduur. Leverbaar met 3/8” BSP of NPT inwendige schroefdraad of met clip-on bevestiging. Toepasbaar in de voedselverwerkende industrie.