BETE HydroWhirl® Orbitor 100 (HWO100) compact serie

Roterende puntstraal sproeier voor snelle en krachtige reiniging van ruimtes (max. 15m).

Artikelnummer: 591484bf1f89 Categorie: Tag:

Beschrijving

De HydroWhirl® Orbitor is een veelzijdige tankreiniging machine die is ontworpen voor hoogwaardige reinigingsefficiëntie met een langere levensduur en lagere levenscycluskosten. Straalpatroon met hoge impact biedt volledige sproeidekking voor grote industriële en sanitaire tanks en het wassen van tankwagens. De krachtige vaste vloeistofstralen verwijderen gemakkelijk moeilijke vervuiling van wanden en bodems. Roterende jets gebruiken het sproeimedum om met behulp van de interne tandwielen de sets high-impact straalsproeiers in rotering te brengen. Hiermee wordt een efficiënt 2-assig 360° orbitaal sproeipatroon gecreëerd. De straalsproeiers die op de HydroWhirl worden gebruikt, bieden aanzienlijk meer impact en kracht dan andere soorten tankreiniging sproeiers, waardoor ze ideaal zijn voor moeilijk te reinigen vervuilingen en door haar grotere bereik de grotere ruimtes.

De HydroWhirl® Orbitor is een roterende puntstraal sproeier voor snelle en krachtige reiniging van ruimtes met een diameter van maximaal 15 meter. Past door een ø4″ opening (ø100mm), gewicht 2.5 kg. Ook als ATEX uitvoering leverbaar. De sproeier heeft 4 punt straal sproeiers (leverbaar in 3 maten) en is uitgevoerd in RVS316(L), PEEK en Carbon filled PTFE. De sproeier is uniek in eenvoud, praktisch onderhoudsvrij, is te onderhouden binnen 15 minuten. Ideaal voor gebruik in grotere ruimtes zoals tanks en waar het product moeilijk te verwijderen is.

De HydroWhirl is zeer geschikt voor de voedingsindustrie, brouwerijen, zuivelindustrie, chemie en/of farmaceutische industrie.

Ook inzetbaar bij IBC reiniging en het reinigen van centrale mengers in de betonindustrie.