BETE HydroWhirl® Poseidon (HWP) serie PTFE

PTFE Corrosiebestendige langzaam roterende sproeier voor tankreiniging.

Artikelnummer: a8149e6fbe3a Categorie: Tag:

Beschrijving

Langzaam draaien, langere verblijftijd van de spray op het doeloppervlak verhoogt de impact ten opzichte van conventionele roterende ontwerpen. Reinigt sneller en gebruikt minder water en lagere druk dan statische sproeibollen. Het PTFE-materiaal is corrosiebestendig.

Het lager vrije ontwerp zorgt voor een langzame, bijna constante rotatiesnelheid over het werkdrukbereik. De langzame en constante snelheid van de HW resulteert in een efficiëntere reiniging en een efficiënter gebruik van middelen dan statische sproeikogels en andere roterende ontwerpen door een grotere impact en een langere verblijftijd van de spray op het doeloppervlak. Verneveling wordt bereikt doordat het water in het mondstuk wordt rondgedraaid en een opening verlaat.
Ideaal voor agressieve chemische omgevingen, chemische verwerkingstanks en het reinigen van IBC-bakken. Gemaakt van FDA-conforme materialen voor gebruik in Clean-In-Place (CIP)-toepassingen. Compleet 360° omni directioneel sproeipatroon. De BETE HydroWhirl® Poseidon serie PTFE is leverbaar in 9 verschillende groottes met een volledige 360˚ rondom bedekking. Leverbaar met diverse pijp-, slang- en schroefdraadaansluitingen.