BETE automatische sproei systemen

BETE sproeier automatisering biedt elektronisch en pneumatisch aangestuurde sproeiers met precieze controle over de sproeier en biedt daarmee een aantal waardevolle voordelen:

Soorten automatisch aangestuurde sproeiers

De automatisch aangestuurde sproeiers van BETE zijn onder te verdelen in pneumatische hydropulse sproeiers, elektrische hydropulse sproeiers en sproeiers met een FLEXFLOW™ aansturing.

PNEUMATIC HYDROPULSE SPROEIERS

Uit te rusten met standaard BJ, BJH, en CW-sproeier tips. Pneumatisch  bediend, tot 3 aan/uit pulsen per seconde. Aanpasbaar debiet zonder de druk en het sproeibeeld te veranderen.

ELECTRIC HYDROPULSE SPROEIERS

Uit te rusten met standaard BJ, BJH, en CW-sproeier tips. Elektrisch bediend met 24V dc-gelijkspanning (geen perslucht benodigd). Tot 150 aan/uit pulsen per seconde. Aanpasbaar debiet zonder de druk en het sproeibeeld te veranderen. Er zijn twee variaties: EHP series voor hygiënisch voedsel met een veilig ontwerp en de EHPI series voor een industriële economische uitvoering.

FLEXFLOW™ (FLX) SPROEIER AANSTURING

Vooraf samengesteld controlepaneel voor geautomatiseerde aansturing van Electric HydroPulse®sproeiers en magneetventielen voor HP / XA / SAM sproeikoppen.  De FlexFlow sproeier aansturing is leverbaar in vier uitvoeringen:

  • FlexFlow 1000 ; maximaal 2 individueel aangestuurde groepen van maximaal 6 sproeiers.
  • FlexFlow 2000-v1 ; maximaal 10 individueel aangestuurde sproeiers.
  • FlexFlow 2000-v2 ; maximaal 16 individueel aangestuurde sproeiers.
  • FlexFlow 2000-v3 ; maximaal 20 individueel aangestuurde sproeiers.

Consultancy & maatwerk

Op basis van uw toepassing denken we graag met u mee over welk type elektronisch aangestuurde sproeier voor uw toepassing het meest geschikt is. Neem contact met ons op voor advies.