BETE EZ snel wissel systeem

BETE sproeiers kunnen zonder gereedschap in enkele seconden worden vervangen. Standaard uitgevoerd in Messing en RVS 303/316. Het systeem is driedelig: basis met een buitendraad, pakking en sproeitip. Het beschikt over een unieke en makkelijke snelkoppeling. Ook is er een adapter met binnendraad voor andere BETE sproeiers en zijn er afsluit ‘pluggen’ leverbaar. Tevens zijn er sainitaire EZ’s (gladde uitvoering zonder ribbels) met lassok.

Verschillende sproeibeelden

Er bestaan zowel volkegel, holkegel als vlakstraal sproeiers. Totaal zijn deze leverbaar in 7 verschillende uitvoeringen: EZ-WL (volkegel), EZ-TF (vol- en holkegel), EZ-WT (holkegel), EZ-FF, EZ-NF, EZ-SPN (3 x vlakstraal). Met het BETE EZ snel wissel systeem kunnen sproeiers in enkele seconden worden verwisseld zonder gereedschap. De sproeiers bestaan uit een driedelig mondstuk, basis, pakking en verwisselbare punt.

Consultancy & maatwerk

Wij helpen u graag bij het selecteren van het juiste product voor uw toepassing. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.