BETE sproeidroog sproeiers

De gepatenteerde BETE Twist & Dry sproeidroog sproeiers zijn snel demonteerbaar zonder dat de inwendige onderdelen er uit vallen. Dankzij de nieuwste materiaal toepassingen zijn ze nu nog slijtvaster dan ooit tevoren. De sproeidroog sproeiers zijn leverbaar inclusief ingebouwde terugslagklep en in uitvoeringen voor extreem hoge druk (max. 690 bar) en/of hoge temperatuur (max. 427°C). Ook is is er software support voor de berekening van druppelgroottes mogelijk. Er zijn bijna duizend verschillende volume/sproeihoek combinaties mogelijk. Voor elke toepassing de juiste oplossing.

Toepassingen sproeidroog sproeiers – van vloeistof naar poeder

Dankzij het unieke gepatenteerde ‘locking system’ worden bij demontage van de sproeilans het ééndelige wervellichaam en het orifice plaatje in de houder gehouden. Vallen en breken wordt daardoor tot een minimum beperkt. De sproeidroog sproeiers zijn in alle gangbare debiet/sproeihoek combinaties leverbaar. Er zijn nu nog nieuwere en slijtvastere materialen beschikbaar alsook verschillende houders voor vloeistoffen/processen met afwijkende eigenschappen. Sproeidrogen wordt in veel industrieën gebruikt om – vanwege laag gewicht en lange houdbaarheid- levensmiddelen, chemicaliën en andere producten snel en goedkoop om te zetten in gedroogde poeders.

Consultancy & maatwerk

Wij helpen u graag bij het selecteren van het juiste product voor uw toepassing. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.