BETE vlakstraal sproeiers

BETE vlakstraal sproeiers zorgen voor een gelijkmatige vloeistof- en drukverdeling waardoor er een gordijn van water wordt gecreëerd. Denk hierbij aan auto wasstraten en hogedruk reinigers waar veel sproeiers met een vlakke straal worden toegepast.

Soorten vlakstraal sproeiers

BETE vlakstraal sproeiers zijn ruwweg in 4 soorten onder te verdelen: gewone vlakstraal sproeiers, hoge druk vlakstraal sproeiers, breedstaal sproeiers en lepelsproeiers.

Gewone vlakstraal sproeiers (NF, NFD, NFS, BJ)

Sproeitips (voor montage in draadnippel en wartelmoer) en axiale sproeiers waarbij de sproei opening ovaalvormig of V-vormig is. Leverbaar in sproeihoekenvan 0˚ (puntstraal) tot 120˚ en met draad aansluitingen van 1/8″ tot en met 2″. Kenmerken zijn middelmatige kracht en ovaalvormige vloeistof verdeling. Hoe kleiner de hoek hoe krachtiger de straal (reinigen). Toe te passen bij bevochtigen, wassen of (krachtig) reinigen. Voordelig en in vele materiaalsoorten, sproeihoeken en capaciteiten leverbaar.

Hoge druk vlakstraal sproeiers (NFH, BJH)

Slijtvaste uitvoeringen voor axiale sproeiers en losse tips dankzij Tungsten Carbide (Wolfram) sproeiopening. Niet alleen geschikt voor hoge druk, maar ook voor zeer abbrasieve toepassingen. Kenmerkend is de hoge slijtage bestendigheid, messcherpe vlakstraal sproeiers.

Breedstraal sproeiers (FF, AFF)

Dankzij de ronde sproeiopening ongevoeliger voor verstoppingen. De vlakke straal wordt verkregen dankzij verdeling en afbuiging van de vloeistof. Kenmerkend is het brede sproeibeeld (105˚ tot 145˚ ) waardoor iets kleinere druppels en ook iets minder krachtig dan gewone vlakstraal sproeiers. Toe te passen bij coaten, bevochtigen, wassen. Voordelig en in vele capaciteiten leverbaar.

Lepel sproeiers (SPN)

Net als breedstraal sproeiers uitgerust met een ronde sproei opening, waardoor verstopping ongevoelig. Alleen met kleine sproeihoeken leverbaar, waardoor in combinatie met kleine afbuighoek grote druppels. Relatief kostbaar, maar zeer krachtig, ook op grotere afstanden.

Consultancy & maatwerk

Op basis van uw toepassing denken we graag met u mee over welk type vlakstraal sproeier voor uw toepassing het meest geschikt is. Neem contact met ons op voor advies.

Producten
BETE vlakstraal sproeiers

Showing all 11 results