BETE Sproeilansen, injectoren en quills

Door het gebruik van sproeilansen, injectoren en quills kunnen we u helpen uw proces op het gebied van sproeitechnologie te verbeteren. De BETE sproeilansen, injectoren en quills zijn uitermate geschikt voor toepassingen zoals tankreiniging en gaskoeling, maar ook bijvoorbeeld bij chemische injectie. De sproeiinjectoren van BETE creëren stabiele omstandigheden voor een veilige en efficiënte werking van stroomafwaartse installatiecomponenten. Hiermee is het overmatig nat blijven van de pijpwand, leidingcorrosie, hetgeen resulteert in dure reparaties en ongeplande uitval, te voorkomen.

Sproeilansen, injectoren en quills

Sproeilansen bevatten een sproeikop en kunnen worden gebruikt om een ​​enkele vloeistof of meerdere vloeistoffen in een vat, pijp, kanaal of toren te spuiten. Sproeilansen en injectoren zijn ideaal wanneer een nauwkeurigere regeling van het sproeipatroon, de druppelgrootte of de stroomsnelheid vereist is voor het spuiten in een processtroom.

sproeilansen

Zo zijn er tankreinigingslansen beschikbaar die zowel stationair als intrekbaar werken en worden gebruikt voor een nauwkeurige plaatsing in het vat. De spuitlans injectoren hebben lucht vernevelende sproeikoppen voor één of twee vloeistoffen en bieden een drop-in oplossing. Door middel van de intrekbare lansen kan de sproeikop worden geïnspecteerd en worden onderhouden, zonder het proces te verstoren. Deze varianten omvatten ook opties zoals een lans, isolatieklep, afvoerklep en het terugtrek mechanische.  Injectoren en quills bevatten geen sproeikop en zijn standaard voor toepassingen die nauwkeurige sproeicontrole in een pijpleiding vereisen.

 

Het gebruik van intrekbare lansen

Met intrekbare lansen kunt u uw sproeikop terugtrekken, isoleren van het proces en volledig verwijderen voor onderhoud zonder uw proces offline te halen. Nadat u de sproeikop heeft onderhouden, gereinigd of geïnspecteerd, bevestigt u het weer aan het systeem, opent u de isolatieklep en plaatst u het terug in het proces. Dergelijke functies zijn vaak cruciaal voor petrochemische installaties waar procesonderbrekingen kostbaar zijn. Specifieke toepassingen bij de productie van aardolie bevatten bijvoorbeeld zeer corrosieve deeltjes. De mogelijkheid om het sproeikop te verwijderen voor vervanging terwijl het proces online blijft, biedt enorme kostenbesparingen.

Voor kleinere intrekbare lansen kan onderhoud de lanspijp handmatig inbrengen en terugtrekken. BETE biedt een robuust intrekmechanisme dat de lans moeiteloos van uitgeschoven naar ingestoken en terug beweegt voor grotere maten of elke maat waar automatisering of gebruiksgemak vereist is. Een eenvoudige accuboormachine kan het apparaat van stroom voorzien, waardoor dit ontwerp favoriet is bij onderhoudsploegen. Het mechanisme is flexibel in zijn configuratie, waardoor alternatieve elektrische, pneumatische of hydraulische krachtbronnen de eenheid kunnen aandrijven.

Ontwerp-, fabricage- en testproces

Onze technici beginnen met het opnemen van al uw projectspecificaties om ervoor te zorgen dat we voldoen aan uw ontwerpvereisten, inclusief eventuele industriecodes waarnaar wordt verwezen, om een ​​volledig conforme fabricage te leveren. Computational Fluid Dynamics (CFD) modelleringssoftware simuleert het sproeiproces om de beste oplossingen voor complexe procesomstandigheden te bepalen. BETE biedt ook Advanced Spray Engineering Services om meer uitdagende en kritieke problemen op te lossen. BETE biedt drop-in oplossingen, waaronder op maat gemaakte sproeilansen, quills, injectielansen en chemicaliëninjectoren. Fabricage is de specialiteit van BETE, van complexe naleving van de ASME-code tot eenvoudige verzonken pijp- en flensassemblages. Bijna alle fases van ontwerp de productie, de fabricage en het testen gebeuren bij BETE in dezelfde faciliteit. Nauwe coördinatie door alle procesfasen zorgt voor optimalisatie van mechanische, prestatie- en inspectievereisten.

Producten
BETE Sproeilansen, injectoren en quills

Showing the single result