BETE tankreiniging

In uw proces is het reinigen van tanks, vaten, silo’s of IBC’s cruciaal. Ieder proces kent zijn eigen voorwaarden om veilig, betrouwbaar, hygiënisch en efficiënt te reinigen. Er zijn verschillende methoden, maar niet alle zijn even geschikt. Er zijn ook flinke verschillen in aanschafprijs, verbruik van water en energie, verbruik van chemicaliën, afvoer van verontreinigd water of toegestane tijd.

BETE Tankreiniging sproeiers

Tankreiniging is een belangrijk proces in veel industriële toepassingen en kan tijdrovend en duur zijn zonder de juiste oplossing voor de gegeven toepassing. Opslagtanks, procesvaten, reactoren en procesapparatuur kunnen in alle sectoren aanzienlijk variëren in omvang en omvang. De meeste tanks moeten echter voor en na worden schoongemaakt om product verontreiniging te voorkomen. BETE tankreiniging sproeiers zijn verdeeld in 3 categorieën:

  • Stationaire sproeiers:  voor het spoelen of reinigen van tanks tot ca Ø 5 m.
  • Spinners: roterende vlakstraal sproeiers- voor het reinigen van tanks tot ca Ø 7 m.
  • Impact Cleaners: roterende puntstraal sproeiers- voor het met zeer gerichte kracht reinigen van tanks tot ca Ø 40 m.

Belangrijke factoren voor het maken van de juiste keuze zijn de soort en mate van vervuiling, de grootte van de tank, eventuele obstakels als roerwerken in de tank, de kosten én de besparingen (of zelfs winst). Elke soort sproeier heeft zijn eigen voor- en nadelen en daarmee zijn eigen toepassingsgebied.

Consultancy & maatwerk

Wij adviseren u graag over tankreiniging sproeiers van BETE. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.