BETE XAAD serie

Perslucht verstuiver op vloeistof druk met interne mix en grote sproeikegel.

Artikelnummer: f2fba6c2bf69 Categorieën: ,

Beschrijving

De BETE XAAD serie is een perslucht verstuiver die met een interne mix van vloeistof en perslucht relatief de allerkleinste verneveling / mist geeft. Het is een holle kegel met een gemiddelde tot behoorlijke worplengte. De perslucht verstuiver is in veel hardware uitvoeringen leverbaar. Zie daarvoor ook de BETE XA assembly diagram. Er zijn lagere debieten mogelijk door pulserende aan/uit schakeling.

In een druk gevoed systeem wordt de vloeistof onder druk toegevoerd aan interne of externe mix. Lucht- en vloeistofregelaars regelen de vloeistofdruk, terwijl het luchtfilter en de vloeistofzeef ervoor zorgen dat eventuele vervuiling geminimaliseerd wordt. De sproeier wordt bestuurd door handmatige of elektromagnetische kleppen. Door deze te combinatie met verschillende hardware set-ups kan de optimale sproeier gecreëerd worden voor de specifieke toepassing.

Vloeistof- en luchtstromen komen samen in de sproeier en worden gemengd. Vervolgens verlaten ze de sproeier door dezelfde opening waardoor een hol kegelvormig sproeipatroon ontstaat.

Deze perslucht verstuiver is tevens leverbaar met 1/2″ NPT of BSPT aansluiting voor grote debieten, leverbaar met verschillende luchtkappen.