BETE XAEF serie

Perslucht verstuiver met een externe mix die geschikt is voor viscose vloeistoffen.

Artikelnummer: a8688230e956 Categorieën: ,

Beschrijving

De BETE XAEF serie werkt op basis van externe menging en maakt het mogelijk om stroperige materialen te spuiten. Daarmee is deze perslucht verstuiver geschikt voor viskeuze vloeistoffen. Het heeft een variabele verneveling, een gemiddelde sproeihoek van 60° tot 90° en een nauwkeurige dosering van het vloeistofdebiet. De vlakstraal heeft een gemiddelde worplengte en is in veel hardware uitvoeringen leverbaar, zie daarvoor ook de BETE XA assembly diagram.
Lagere debieten mogelijk door pulserende aan/uit schakeling,

In een druk gevoed systeem wordt de vloeistof onder druk toegevoerd aan interne of externe mix. Lucht- en vloeistofregelaars regelen de vloeistofdruk, terwijl het luchtfilter en de vloeistofzeef ervoor zorgen dat zorgen dat eventuele vervuiling geminimaliseerd wordt. DDe sproeier wordt bestuurd door handmatige of elektromagnetische kleppen. Door deze te combinatie met verschillende hardware set-ups kan de optimale sproeier gecreëerd worden voor de specifieke toepassing.

De lucht- en vloeistofstromen verlaten de sproeier onafhankelijk van elkaar door elke opening, waardoor een waaiervormig sproeipatroon ontstaat. Lucht- en vloeistofstroomsnelheden kunnen onafhankelijk worden geregeld, waardoor nauwkeurige vloeistofdosering mogelijk is.

Deze perslucht verstuiver is tevens leverbaar met 1/2″ NPT of BSPT aansluiting voor grote debieten, leverbaar met verschillende luchtkappen.