BETE XAFF serie

Verstuiver met interne menging en een afgebogen vlakstraalpatroon. Zeer fijne verstuiving.

Artikelnummer: ae73f0265a91 Categorieën: ,

Beschrijving

De BETE XAFF serie werkt op basis van interne menging van een vloeistof en perslucht en geeft een zeef fijne verneveling. De perslucht verstuiver heeft een afgebogen vlak sproeipatroon en is in vele hardware uitvoeringen leverbaar, zie daarvoor ook de BETE XA assembly diagram.

In een druk gevoed systeem wordt de vloeistof onder druk toegevoerd aan interne of externe mix. Lucht- en vloeistofregelaars regelen de vloeistofdruk, terwijl het luchtfilter en de vloeistofzeef ervoor zorgen dat eventuele vervuiling geminimaliseerd wordt. De sproeier wordt bestuurd door handmatige of elektromagnetische kleppen. Door deze te combinatie met verschillende hardware set-ups kan de optimale sproeier gecreëerd worden voor de specifieke toepassing.

Vloeistof- en luchtstromen komen samen in de sproeier en worden gemengd. Vervolgens verlaten ze de sproeier door dezelfde opening waardoor een afgebogen waaierstraalpatroon ontstaat. De toevoerstromen zijn niet onafhankelijk; veranderingen in de luchtstroom hebben invloed op de vloeistofstroom.