BETE XAPF serie

Vlakstraal, interne mix, persluchtverstuiver.

Artikelnummer: 927d5c73dea9 Categorieën: ,

Beschrijving

De BETE XAPF serie is een vlakstraal druk aangedreven pneumatische persluchtverstuiver. De verstuiver heeft een interne mix en is druk gedreven. Deze persluchtverstuiver heeft brede sproeipatronen, tussen 80° en 90° en is in diverse hardware uitvoeringen leverbaar. Zie daarvoor ook de BETE XA assembly diagram.

In een druk gevoed systeem wordt de vloeistof onder druk toegevoerd aan interne of externe mix. Lucht- en vloeistofregelaars regelen de vloeistofdruk, terwijl het luchtfilter en de vloeistofzeef ervoor zorgen dat eventuele vervuiling geminimaliseerd wordt. De sproeier wordt bestuurd door handmatige of elektromagnetische kleppen. Door deze te combinatie met verschillende hardware set-ups kan de optimale sproeier gecreëerd worden voor de specifieke toepassing.

Vloeistof- en luchtstromen komen samen in de sproeier en worden gemengd. Vervolgens verlaten ze de sproeier door dezelfde opening waardoor een extra breed sproeipatroon ontstaat. De toevoerstromen zijn niet onafhankelijk; veranderingen in de luchtstroom hebben invloed op de vloeistofstroom.

Deze perslucht verstuiver is tevens leverbaar met 1/2″ NPT of BSPT aansluiting voor grote debieten, leverbaar met verschillende luchtkappen.