BETE XAPR serie

Perslucht verstuiver door middel van druk gevoede pneumatische sproeikoppen en menging.

Artikelnummer: 4c948143394b Categorieën: ,

Beschrijving

BETE XAPR serie perslucht verstuiver door middel van druk gevoede pneumatische sproeikoppen en menging. In veel hardware uitvoeringen leverbaar, zie daarvoor ook de BETE XA assembly diagram.

In een druk gevoed systeem wordt de vloeistof onder druk toegevoerd aan interne of externe mix. Lucht- en vloeistofregelaars regelen de vloeistofdruk, terwijl het luchtfilter en de vloeistofzeef ervoor zorgen dat eventuele vervuiling geminimaliseerd wordt. De sproeier wordt bestuurd door handmatige of elektromagnetische kleppen. Door deze te combinatie met verschillende hardware set-ups kan de optimale sproeier gecreëerd worden voor de specifieke toepassing.

Vloeistof- en luchtstromen komen samen in de sproeier en worden gemengd. Vervolgens verlaten ze de sproeier door dezelfde opening waardoor een kegelvormig sproeipatroon met een smalle hoek ontstaat. De toevoerstromen zijn niet onafhankelijk; veranderingen in de luchtstroom hebben invloed op de vloeistofstroom.

Deze perslucht verstuiver is tevens leverbaar met 1/2″ NPT of BSPT aansluiting voor grote debieten, leverbaar met verschillende luchtkappen.