BETE XAXW serie

Perslucht verstuiver op vloeistofdruk met interne mix en 180˚ holkegel sproeibeeld.

Artikelnummer: 4edeb3e961ca Categorieën: ,

Beschrijving

De BETE XAXW serie werkt op basis van interne menging van een vloeistof en perslucht en geeft een zeef fijne verstuiving. De perslucht verstuiver heeft een extra brede holle kegel en levert een sproeihoek van 180° (rondom). In vele hardware uitvoeringen leverbaar. Zie daarvoor ook de BETE XA assembly diagram.

In een druk gevoed systeem wordt de vloeistof onder druk toegevoerd aan interne of externe mix. Lucht- en vloeistofregelaars regelen de vloeistofdruk, terwijl het luchtfilter en de vloeistofzeef ervoor zorgen dat de eventuele vervuiling geminimaliseerd wordt. De sproeier wordt bestuurd door handmatige of elektromagnetische kleppen. Door deze te combinatie met verschillende hardware set-ups kan de optimale sproeier gecreëerd worden voor de specifieke toepassing.

Vloeistof- en luchtstromen komen samen in de sproeier en worden gemengd. Vervolgens verlaten ze de sproeier door dezelfde opening waardoor een extra breed holkegelvormig sproeipatroon ontstaat. De toevoerstromen zijn niet onafhankelijk; veranderingen in de luchtstroom hebben invloed op de vloeistofstroom.