Click&Dry spray dry nozzles

Click&Dry spray dry nozzles zijn de meest geavanceerde sproeierinnovatie ter wereld die het veld van poederproductie heeft gerevolutioneerd.

Het team van Spray Nozzle Engineering heeft in de laatste twee decennia een baanbrekend sproeier ontwerp ontwikkeld dat de meest voorkomende problemen in fabrieken over de hele wereld aanpakt.

HET GAAT ALLEMAAL OVER HYGIËNE, KWALITEIT, PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN VERLAAGDE OPERATIONELE KOSTEN.

De Click&Dry-technologie heeft ingrijpende voordelen:

  • vermindert de ophoping bij de sproeikop en behaalt zo langere looptijden.
  • verbetert de kwaliteit van het poeder door het verminderen van verbrande deeltjes.
  • verhoogt de hygiëne met eenvoudig te reinigen onderdelen in de kop.
  • biedt een langere levensduur van slijtageonderdelen en elimineert breuken.
  • bespaart geld en verlaagt de operationele kosten tot 60%.

Het Click&Dry-ontwerp maakt veiligheid en drukintegriteit tot zijn belangrijkste ontwerpprioriteit. Click&Dry spray dry nozzles is ontwikkeld om te functioneren binnen een scala aan operationele veiligheidsfactoren die ver boven die van huidige concurrerende apparatuur op het gebied liggen. Dit wordt bereikt door unieke hogedruk axiale afdichtingen, evenals een ontwerp dat bestand is tegen de normale slijtagekenmerken die worden waargenomen bij oudere typen sproeiers.

Click&Dry-componenten zijn ontworpen volgens belangrijke drukgerelateerde normen, zoals ASME B31.3. Deze normen zijn gewijd aan de veilige werking van druksystemen en bieden veiligheidsmarges die huidige gebruikte normen overtreffen, gebaseerd op de vloeigrens en andere belangrijke factoren.