DF serie – 1 traps druppelafscheider frames

Bekijk en ontdek de verschillende druppelafscheiders uit de DF serie.

Artikelnummer: 271d5e350a60 Categorie:

Beschrijving

De Munters DF serie druppelvangers zijn kant en klare druppelvangers om toe te passen in vele toepassingen met een horizontale gasstroom, zoals HVAC, marine en Offshore en land gebonden toepassingen. De Munters DF serie is leverbaar in verschillende materiaal combinaties en configuraties om vele aan bedrijfscondities te kunnen voldoen. De Munters DF-Series druppelvangers bieden hoge efficiëntie en een lage drukval, zelfs bij hoge luchtsnelheden. Bekijk hieronder de 1 traps druppelafscheider frames van MUNTERS.

MUNTERS DF2100 serie druppelafscheiders
Excellente keus voor het weghouden van regen, mist en grotere neveldruppel uit ventilatiesystemen in gebouwen en schepen. Dit voorkomt corrosie, verhoogt de filter stand tijd en verlaagt het vochtgehalte in het gehele systeem.

MUNTERS DF2500 serie druppelafscheiders
Bieden hoog efficiënte druppel afscheiding en een laag drukverlies, ook bij hoge aanstroom snelheden. De DF2500 druppelafscheiders zijn de beste keuze wanneer mist na een koelspiraal verwijderd moet worden. Condens druppels kunnen overgedragen worden in de rest van het systeem waardoor filters verzadigd raken, drukverlies veroorzaken en de levensduur verminderd wordt.

MUNTERS DF3500 serie druppelafscheiders
Zeer geschikt voor het voorkomen van opspattend water, zeewater, nevel en grote mistdruppels in het ventilatiesysteem. De DF3500 biedt een uitstekende bescherming tegen water, ook in een moeilijke natuurlijke werkomgeving. Hierdoor is er minder corrosie, en wordt de levenscyclus van het filter verlengd en het vochtgehalte in het gehele systeem verminderd.

MUNTERS DF4200 serie druppelafscheiders
De Munters DF4200 druppelafscheider biedt een zeer efficiënte druppelscheiding, zelfs onder moeilijke bedrijfscondities. De druppelafscheider kan worden geconfigureerd voor de meest individuele prestaties en installaties, en een kostenbesparende oplossing bieden.