EasySwitch™ Wet-Dry Vac

Wisselen tussen het opzuigen van vaste deeltjes naar vloeistoffen en vica versa.

Artikelnummer: f84afbc43b3c Categorieën: ,

Beschrijving

Het EXAIR EasySwitch zuigsysteem vereenvoudigt het wisselen tussen het opzuigen van vaste deeltjes naar vloeistoffen en visa versa. Het EXAIR EasySwitch systeem gebruikt een minimale hoeveelheid perslucht waarbij een sterke zuigkracht ontwikkeld wordt die ideaal is voor iedere toepassing; droog of nat, licht of zwaar.

De EXAIR EasySwitch is ontworpen om de zwaarste industriële reinigingsopdrachten aan te kunnen. Wanneer droog materiaal opgezogen wordt kan een standaard of een HEPA gecertificeerd filter toegepast worden. Het snel en eenvoudig ombouwen voor het opzuigen van vloeistoffen wordt gedaan door het openen van de filterhouder en het wegnemen van het filter. De EXAIR EasySwitch maakt enkel gebruik van perslucht en bevat geen bewegende delen. Omdat er geen elektriciteit gebruikt wordt kan de EXAIR EasySwitch gebruikt worden zonder zich zorgen te maken over slijtage, motor defecten en elektrische gevaren voor het bedienend personeel, met name wanneer vloeistoffen opgezogen worden.

De EXAIR Easyswitch nat/droog zuiger is een universeel toe te passen zuigsysteem op basis van perslucht. Het schakelen tussen het opzuigen van vloeistoffen is zo eenvoudig als het verwijderen van het filter wanneer er vloeistoffen opgezogen moeten worden en dit weer terug plaatsten wanneer vast deeltje opgezogen worden. De EXAIR EasySwitch produceert slechts 79 dBA geluid zonder dat aanvullende geluid reducerende filters hoeven worden toegepast.
In vergelijking tot andere fabrikanten, gebruikt de EXAIR EasySwitch minder perslucht om betere of vergelijkbare prestaties te leveren. Het EXAIR EasySwitch zuigsysteem kan met diverse accessoires geleverd worden, zoals een standaard of een antistatische zuigslang, drum-dolly, metalen zuigmonden en gereedschap houder.