EmiControls H2 Midi

H2 Midi – stofbestrijding voor installaties van gemiddelde grootte.

Artikelnummer: b1794e967471 Categorie:

Beschrijving

Het EmiControls H2 Midi stofbestrijdingssysteem is een complete oplossing dat bestaat uit twee onafhankelijk werkende pompen, controlepaneel, zelfreinigende filters, automatische drainage en geavanceerde software voor besturing op afstand. Het H2 Midi systeem kan tot 8 onafhankelijke zones bedienen.

Het H2 Midi systeem overtuigt niet alleen door zijn extreme gebruiksflexibiliteit en hoge efficiëntie bij het onderdrukken van stof, maar ook door zijn moderne software. Elke zone kan afzonderlijk op het machinedisplay worden bediend en geregeld. Een kalenderfunctie geeft extra autonomie en laat de H2 Midi automatisch starten en stoppen in de gewenste zones op de geselecteerde tijden van de dag en het uur. Toegang op afstand binnen het netwerk is ook mogelijk via een web interface.

Kenmerken EmiControls H2 Midi

Het H2-systeem is flexibel en kan worden aangepast aan verschillende behoeften. Het is zeer geschikt voor werkzaamheden op de volgende gebieden: handling van bulkmaterialen, bevochtigen van straten en pleinen, havens, open opslagfaciliteiten, composteerinstallaties, stenenbrekers en overslagpunten op lopende banden.

De pomp – het hart van het H2-systeem

  1. Kegellagers van topkwaliteit.
  2. Drijfstangen in een speciale bronslegering met uitstekende wrijvingsarme en mechanische prestaties.
  3. Pomp kop van vernikkeld messing voor extra bescherming tegen chemicaliën.
  4. Carter van onder hoge druk gegoten aluminiumlegering met een verfbehandeling die de corrosieweerstand verhoogt.
  5. Verlengde achterklep om een grotere hoeveelheid olie te bevatten en voor een betere smering te zorgen. Oliedop met magneet om alle microscopische metaaldeeltjes aan te trekken die ontstaan bij intensief gebruik.
  6. Keramische plunjers. Speciale bewerking voor plunjergeleider gericht op het verminderen van het risico op olielekken.
  7. Duurzaam dubbel afdichtingssysteem om een langere levensduur te garanderen en waterlekkage te voorkomen.