EmiControls H2 Pump

EmiControls H2 Pump klein

Artikelnummer: b1794e967471-1 Categorieën: ,

Beschrijving

Eindelijk is het zover: het H2-systeem voor lokale stofbestrijding. De nieuwe H2-serie is een veelzijdig hogedruk-vernevelingssysteem en dankzij de modulaire opbouw flexibel aan te passen aan de wensen van de klant (wat betreft: emissiegraad, plaats van gebruik, hoeveelheid en eigenschap van het stof).
Wat het H2-systeem bijzonder maakt, is het feit dat de beproefde en in de praktijk bewezen vernevelingstechnologie zorgt voor een uiterst efficiënte stofonderdrukking, maar slechts een zeer kleine hoeveelheid water vereist. Dit betekent: het stof wordt efficiënt en kostenbesparend verwijderd – direct bij de stofbron, zonder plasvorming.

De H2-pomp is speciaal ontworpen voor gebruik in kleinere installaties en binnenruimtes. Uitgerust met industriële connectoren (Harting), hierdoor snel, eenvoudig en foutloos te installeren. De beschikbare opties zoals automatische aftap, verwarming en afstandsbediening en diverse modellen sproeiers zorgen voor een optimale aanpassing aan de wensen van de klant. Daarnaast is de H2 Pump goed uitgerust voor het werken in industriële omgevingen, dankzij de robuuste behuizing en de druk- en temperatuursensoren.

Kenmerken EmiControls H2 Pump

  • Hoog aanpassingsvermogen dankzij modulair ontwerp
  • De beste keuze voor binnenruimtes en voor lokale stofbestrijding
  • Uiterst efficiënt in stofonderdrukking dankzij de nabijheid van de stofbron
  • Dankzij de bewezen watermisttechnologie is er maar heel weinig water nodig voor een maximaal resultaat
  • Geen secundaire problemen zoals plassen water of hoge energiekosten
  • Eenvoudige installatie
  • Gemakkelijk onderhoud, aangezien alle belangrijke componenten gemakkelijk toegankelijk zijn