EmiControls L3

Ideaal als de stofbeheersing in de directe omgeving van de stofbron moet plaatsvinden.

Artikelnummer: a31addbcc5e1 Categorieën: ,

Beschrijving

De EmiControls L3 stofturbine is speciaal ontwikkeld voor situaties waarbij stofbeheersing in de directe omgeving van de stofbron moet plaatsvinden. Dankzij het lage gewicht en de twee wielen kan de lans snel en eenvoudig worden verplaatst. De handzame L3 overtuigt vooral door zijn kracht en de hoge werpafstand (8 – 12 of 20 meter), wat men op het eerste gezicht niet zou geloven. Het verminderde verbruik van water en energie maken de L3 tot een zeer milieuvriendelijke oplossing voor stofonderdrukking.

Met zijn lage gewicht en compacte formaat is de EmiControls L3 stofturbine bijzonder geschikt voor kleine sloopwerkzaamheden, binnen werkzaamheden, recycling, dagbouw, industriële toepassingen, brekers, tunnels, buiten- en overgangsgebieden naar hallen.

De EmiControls L3 stofturbine kan worden ingezet in de directe omgeving van de stofbron, met rotatie en helling van de sproeikop (bestuurd met afstandsbediening). De turbine heeft een geluidsemissie van 63 dbA is daarmee bijzonder stil waardoor deze ook binnenshuis kan worden gebruikt. Door het lage gewicht kan de turbine eenvoudig door slechts één persoon worden verplaatst.