EmiControls Sproeiers & Blusmonitor

Aanvullende sproeiers en blusmonitor ter uitbreiding van het automatische blussysteem.

Artikelnummer: 1471e5526cdd Categorieën: ,

Beschrijving

Het EmiControls Automatisch Blussysteem kan worden uitgerust met de volgende blusmiddelen, afhankelijk van de te beschermen gebieden:
• Watermistturbine FT10e
• Blusmonitor
• Sproeiers

Elk blusmiddel heeft zijn eigen voordelen. Watermistturbines zijn bijzonder geschikt voor grote gebieden en gebieden met mogelijk verborgen vuurhaarden. Er zijn echter ook gebieden waar blusturbines geen zin hebben en monitoren of sproeikoppen geschikter zijn.

EmiControls Blusmonitor
Blusmonitoren kunnen nauwkeurig gecoördineerd een punt bereiken en gericht blussen. Dit is vooral belangrijk bij beginnende branden om deze direct onder controle te krijgen. Blusmonitoren hebben een groot bereik en kunnen eenvoudig worden aangesloten op automatische branddetectiesystemen en brandmeldcentrales. Blusmonitoren zijn geschikt voor grote zalen met een plafondhoogte van minder dan 4 meter en bunker bescherming.

EmiControls Sproeiers
Sproeikoppen zijn zinvol, vooral wanneer bescherming tegen brand moet worden geboden op moeilijk bereikbare en kleine plaatsen. Dit zijn voornamelijk: transportbanden, bunkers, afgesloten ruimtes enzovoorts.