EmiControls V12s

De stilste allround stofregelaar ter wereld met volledige controle over het sproeipatroon.

Artikelnummer: 9f7747feaebe Categorieën: ,

Beschrijving

De EmiControls V12s stofturbine is een echte alleskunner: dankzij zijn lage geluidsemissie (60/63 dbA bij 20 m) kan hij zonder problemen in stadscentra en woonwijken worden gebruikt. De turbine heeft twee snelheidsniveaus, waardoor hij flexibel genoeg is om fijne waternevel te spuiten van 25 tot 65 meter. Bovendien kan de hoeveelheid water met een afstandsbediening op drie verschillende niveaus worden geregeld. Het waterdebiet varieert tussen 16 en 100 l/min.

Compact en geluidsarm: de EmiControls V12s stofturbine is ideaal voor werkzaamheden in stadscentra of gebieden waar het geluidsniveau tot een minimum moet worden beperkt, industrieel gebruik, sloopwerkzaamheden, alle soorten dagbouwwerkzaamheden, recyclinginstallaties, materiaalopslag, laadfaciliteiten, stortplaatsen , en houtbewerking.

De EmiControls V12s stofturbine is zeer flexibel en veelzijdig in gebruik omdat hij stil is, verschillende werpafstanden heeft, de waterstroom kan worden aangepast, vele opties beschikbaar zijn en het compacte formaat van de stofregelaar maakt het gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen. Bovendien kunnen de V12’s dankzij de verwarmingskit werken bij temperaturen tot -10°C.

 

.