EmiControls V12so

De eerste échte geurbestrijder die over een groot oppervlak een fijne waternevel sproeit.

Artikelnummer: 0ad3d90e3075 Categorie:

Beschrijving

De EmiControls V12so geurbestrijding turbine is speciaal ontwikkeld voor geurbestrijding. De sproeiers produceren een fijne waternevel, die door middel van een turbine over een groot oppervlak wordt verspreid. Een doseersysteem mengt stoffen die onaangename geuren kunnen neutraliseren. Onaangename geuren die uit een groot gebied komen, kunnen worden bestreden met de werpafstand van de turbine tot 50 meter. De bedrijfskosten zijn extreem laag in vergelijking met andere oplossingen die op de markt verkrijgbaar zijn zoals biofilters, scrubbers en afzuigsystemen.

De neutralisatie van de geur vindt plaats via de introductie van de kleinste hoeveelheid chemische stoffen die zich combineren met de geurmoleculen en ze naar de grond brengen waar ze ontbinden.
De V12so verbruikt zeer weinig water en is zeer efficiënt in gebruik, maar met 60 dbA ook bijzonder stil. Het kan ook zeer effectief worden gebruikt in gesloten ruimtes om stof te beheersen.

De EmiControls V12so geurbestrijding turbine kan worden gebruikt in alle gebieden die last hebben van onaangename geuren, bijvoorbeeld op recyclingterreinen, composteringsinstallaties, voedselsectoren, waterzuiveringsinstallaties of stortplaatsen. De V12so is ook zeer geschikt voor stofbestrijding in afgesloten ruimtes zoals hallen, recyclinginstallaties of putten.