EXAIR blaasmonden

EXAIR blaasmonden en lucht jets zijn ontworpen om veilige, gerichte luchtstralen te genereren voor het schoon of droog blazen van producten. Door het speciale ontwerp zijn de EXAIR blaasmonden niet te blokkeren, waarmee gezondheidsschade door de perslucht voorkomen kan worden. Ook draagt het bij aan aanzienlijk lagere geluidsproductie en een hogere blaaskracht.

Spraybest biedt een volledige selectie van EXAIR blaasmonden aan die gebruikt kunnen worden in verschillende toepassingen, van afblaas- koel en droogtoepassingen. De luchtmondstukken zijn ontwerpen om te voorzien van een sterk blazende luchtstroom met een minimale luchtconsumptie en geluidsniveaus.

EXAIR blaasmonden

De EXAIR blaasmonden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen zodat ze geschikt zijn voor de vereisten van diverse toepassingen. Van de miniscule Atto Super Air Nozzles tot de 1 1/4″ Large Super Air Nozzles. Wanneer zelfs deze blaasmonden onvoldoende lucht geven, zijn de EXAIR Super Air Nozzle custers een uitkomst. Extra bijzonder zijn de Back Blow Air Nozzles, deze blaasmonden zijn speciaal ontworpen voor het schoon en droogblazen van boorgaten. Een overzicht van alle EXAIR blaasmonden is hier terug te vinden.

Ook zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar zoals Stay Set Hoses waarmee de blaasmonden flexibel gepositioneerd kunnen worden.

Consultancy & maatwerk

Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste blaasmonden voor uw toepassing. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.

Producten
EXAIR blaasmonden

Showing 1–16 of 22 results