EXAIR industrieel huishouden

De productgroep EXAIR industriële huishouding staat voor een serie perslucht aangedreven (vloei)stofzuigers. Zo zijn speciaal voor de verspanende industrie de EXAIR Chip Trapper en Chip Vac spanenzuigers ontwikkeld. Bekijk de diverse producten voor industriële huishouding.

EXAIR zuigmond (Line Vac)

Pneumatisch transport met de EXAIR zuigmond (Line Vac) voor het eenvoudig door slang of leiding transporteren van poeders, korrels, tabletten etc. Met perslucht wordt een venturi werking in de zuigmond gecreëerd waardoor aan de ene zijde vacuüm en aan de andere zijde overdruk ontstaat. In vele maten en uitvoeringen leverbaar.

EXAIR zuigpistool (Vac-u-Gun)

Uit het handje zuigen zonder stofzuiger met het EXAIR zuigpistool (Vac-u-Gun). Alleen perslucht is nodig voor kleine zuigklusjes op de werkbank of op lastig te bereiken plaatsen. De stofzak is direct op het zuigpistool te monteren maar kan ook met een slang worden aangesloten. Het zuigpistool is in 1 eenvoudige handeling om te bouwen tot een blaaspistool. Ook is er een uitvoering leverbaar om holtes (boringen) goed leeg te kunnen zuigen.

EXAIR spanenzuigers

De EXAIR spanenzuigers Chip Vac, Chip Trapper en EasySwitch zijn industriële stofzuigers op perslucht. Geen slijtende en verbrandende motoren, geen electriciteit nodig en leverbaar met reservoirs van 20 tot wel 200 liter inhoud. De EXAIR Chip Trapper is speciaal ontworpen voor het opzuigen van koelvloeistof met verspaningsafval uit b.v. een draaibank. De vaste delen (verpsaningsafval) worden gelijk uit de vloeistof gefilterd waardoor de koelvloeistof kan worden hergebruikt. Het nieuwe model EXAIR EasySwitch vergemakkelijkt het omschakelen tussen nat- en droogzuigen.

EXAIR omkeerbare vatenpomp

Vloeistof (inclusief vaste stoffen) zuigen en/of verpompen zonder pomp, met de EXAIR omkeerbare vatenpomp (Reversible DrumVac) kan dat. U heeft alleen perslucht nodig om in 90 seconden een 200 liter vat vol te zuigen of leeg te blazen. Zeer geschikt voor industriële omgevingen.

Consultancy & maatwerk

Wij adviseren u graag over de industriële huishouding producten van EXAIR. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.