EXAIR pneumatisch transport

EXAIR transportbanden zijn ideaal om grote hoeveelheden materiaal over grotere afstanden te bewegen. Met de EXAIR producten voor pneumatische transport kunnen o.a. poeders, korrels en tabletten door slangen en leidingen getransporteerd worden.

De EXAIR Line Vac is een zuigmond ideaal voor het verplaatsen van grote volumes over langere afstanden. De lijn pomp is aangedreven door perslucht en is een krachtige in-line vervoerder. Het compacte ontwerp beschikt over een grote diameter ingang zodat u kunt profiteren van een maximale verwerkingscapaciteit. Door een kleine hoeveelheid perslucht te injecteren wordt er aan een kant een vacuüm gecreëerd en een hoge output stroom aan het andere uiteinde, met een onmiddellijke response. De bewegingssnelheid van het materiaal is eenvoudig in te stellen met een drukregelaar.

De EXAIR Vac-U-Gun is een zuigpistool voor kleine zuigklusjes op de werkbank of op lastig te bereiken plaatsen.

Consultancy & maatwerk

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van pneumatisch transport voor uw toepassing. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.

Producten
EXAIR pneumatisch transport

Showing all 2 results