EXAIR vortex buizen

EXAIR Vortex buizen zetten gewone perslucht om in een stroom warme lucht en een stroom ijskoude perslucht, zonder elektriciteit en bewegende delen. Het is een betrouwbare en onderhoudsvrije oplossing voor een reeks van industriële plaatselijke koelingssystemen. De ijskoude perslucht (temperatuur regelbaar) kan zeer gericht worden gebruikt voor een super snelle koeling zonder koelvloeistof. Uitermate geschikt voor het snel koelen van objecten en werkstukken in vele toepassingen.

EXAIR vortex buizen

De EXAIR Vortex buizen kunnen los geleverd worden, maar ook als kant-en-klaar product zoals de EXAIR Adjustable Spot Cooloer, EXAIR Mini Cooler of het Cold Gun Aircoolant System. Een andere typische toepassing van vortex buizen is schakelkast koeling. Bescherm uw electronica voor oververhitting en voorkom problemen met “trippende” PLC sturingen. Stof aanzuigende ventilatoren of dure airco oplossingen worden hierdoor overbodig.

Consultancy & maatwerk

Wij helpen u graag bij het selecteren van de EXAIR Vortex buizen voor uw toepassing. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.