Heavy Duty Dry Vac en HEPA Vac

Transformeer standaard 30, 55 of 110 gallon vaten in krachtige industriële stofzuigers.

Artikelnummer: 2c6bbd4eb75c Categorieën: ,

Beschrijving

De EXAIR Heavy Duty Dry Vac en de EXAIR Heavy Duty HEPA Vac transformeren standaard 30, 55 of 110 gallon vaten in krachtige industriële stofzuigers. De EXAIR Heavy Duty Dry Vac is ontworpen om meer droog materiaal op te zuigen in minder tijd en met minder slijtage. De EXAIR Heavy Duty HEPA Vac biedt dezelfde krachtige zuigkracht en is hierbij voorzien van een HEPA filter. De EXAIR Heavy Duty HEPA Vac is aan te raden in zeer stoffige omgevingen.

De constructie van geharde legering is ontworpen voor zware industriële omgevingen en is bestand tegen voortijdige slijtage, terwijl het verhoogde vermogen moeilijke klussen en zware omstandigheden aankan. Heavy Duty Dry Vacs gebruiken geen elektriciteit en hebben geen bewegende delen, waardoor een onderhoudsvrije werking gegarandeerd is. (trommel niet inbegrepen, zie Premium versie als je een trommel nodig hebt)

Waarschuwing: Niet gebruiken met materiaal met een laag vlampunt of met ontvlambare vloeistoffen zoals stookolie, alcohol, terpentine, benzine of kerosine.

     

 

Kenmerken

  • Verplaatst meer materiaal in minder tijd, continue in gebruik met een hoge capaciteit en een krachtige directe stroomactie
  • Geharde constructie is bestand tegen slijtage, geen bewegende delen en daardoor onderhoudsvrij
  • Geen bewegende delen – onderhoudsvrij en geen motoren die verstopt raken of verslijten