Bouwmaterialen & constructies

background
 • Ontdek hoogwaardige sproeikoppen, spuitlansen en geautomatiseerde spuitsystemen die productieprocessen optimaliseren in diverse toepassingen binnen de bouw voor bouwmaterialen en constructies.

  Onze oplossingen voor precisie sproei controle en geavanceerde expertise op het gebied van spuittechniek zorgen voor de exacte hoeveelheid spray, of het nu gaat om het efficiënt koelen van gassen met volledige verdamping of het uniform coaten van producten op snel bewegende transportbanden.

  Bouwmaterialen

  Ontdek oplossingsvertrouwen met BETE’s precisie-spuitcontrolesystemen voor toepassingen van hars, was, water en lossingsmiddelen tijdens de productie van technisch hout. Los problemen met overspray of onderspray op om de productie-efficiëntie van spaanders, matten of banden te waarborgen. Gebruik een precisiespuitsysteem voor verschillende houtproductieactiviteiten. Ook voor de vloer- en tapijtindustrie bieden we diverse oplossingen. Verbeter de productkwaliteit en procesoperaties met BETE’s oplossingen voor vloeren- en tapijtfabrieken. Ontdek een uniforme dekking om problemen met over- en onder toepassing van dure chemicaliën aan te pakken.

  Cement industrie

  Met de producten van BETE bent u in staat om de kosten te verlagen, apparatuur te beschermen en de efficiëntie te verhogen voor procesoptimalisatie in de cementindustrie. Denk hierbij aan toepassingen als gaskoeling of gaswassen maar ook stofbeheersing. De beweging bij het transporteren van steenslag, steenkool of zand creëert vaak stofwolken. Ook bij breek- en sloopwerkzaamheden kan veel stof vrijkomen. De stofwolken kunnen worden onderdrukt door deze met water -als fijne mist- te besproeien voor een optimale stofbestrijding. Het toevoegen van fijn verneveld water aan het mineraal op overlooppunten en hoppers kan het ontstaan en verspreiden van overtollig stof voorkomen.

  Hier kunt u de brochure FlexFlow precision spray control downloaden.

Connected products

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg