Brandbeveiliging

background
 • Brandbeveiliging is een toepassing waarvan u hoopt het nooit nodig te hebben, maar met het juist implementeren van diverse oplossingen de veiligheid kan verhogen en de eventuele schade enorm kan beperken. Zeker in veeleisende en bedrijfskritieke omgevingen is brandpreventie van groot belang. Wij bieden oplossingen van EmiControls en BETE sproeiers voor diverse industrieën en toepassingen.

  Brandbeveiliging met BETE sproeiers

  BETE heeft tientallen jaren ervaring met het leveren van effectieve sproei voor diverse brandbeveiligingssystemen. Onze sproeiers voor brandbeveiliging werken in de meest veeleisende en bedrijfskritische omgevingen. Ze worden vertrouwd om offshore boor- en productieplatforms, opslag- en overslagstations voor aardolie, LNG-tanks, raffinaderijen en andere waardevolle industriële complexen en apparatuur te beschermen.

  Veel van BETE’s brandbeveiligingsspuitmonden worden getest, geëvalueerd en goedgekeurd door strenge systemen van derden, waaronder Factory Mutual (FM), Underwriters Laboratories (UL), Lloyd’s Register en de US Coast Guard. Deze partijen controleren of onze mondstukproductie en prestaties voldoen aan de hoogste normen.

  Brandbeveiliging met EmiControls

  Waterverneveling is een belangrijk element in de succesvolle en efficiënte bestrijding van brand. Tot nu toe kon het potentieel ervan echter slechts in beperkte mate worden benut, omdat het niet mogelijk was om watermist op grote afstand te werpen. Door het te combineren met een turbine van EmiControls wordt dit probleem echter opgelost. Watervernevelingsturbines bieden naast een hoge effectiviteit ook nog de besparing op hulpbronnen. Met de producten van EmiControls bieden we brandbeveiligingsoplossingen aan zoals een volledig geautomatiseerd systeem dat werkt op basis van infrarood dat al dan niet gecombineerd kan worden met diverse sproeiers.

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg