Chemische industrie

background
  • BETE is een vertrouwde internationale fabrikant van sproeitechnologie voor kritieke chemische verwerkingsoperaties. We weten dat het selecteren van de juiste sproeikop, lans, injector of sproeisysteem voor uw chemische proces de sleutel is tot het optimaliseren van de productiviteit.

    Onze hoogwaardige spraytechnologie is vervaardigd met duurzame en corrosiebestendige materialen om te presteren in de ruwe omgevingen van de chemische verwerkende industrie. Materialen omvatten nikkellegeringen en roestvrij staal voor omgevingen met hoge temperaturen en kunststoffen voor corrosiebestendigheid. Kobaltlegeringen, siliciumcarbiden en wolfraamcarbiden bieden een lange levensduur voor gebruik met schurende spuitmedia.

    Onze klantgerichte ontwerpers, toepassingsingenieurs en verkoopteam werken met u samen om de beste oplossing voor uw unieke toepassing te vinden, of het nu gaat om een standaardproduct of een ontwerp op maat.

    Hier kunt u de brochure Chemical Processing downloaden.

Connected products

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg