Scheepsbouw & jachten

background
  • Druppelafscheiders

    Temperatuurveranderingen veroorzaken ook vochtproblemen, door de ‘temperatuurvertraging’ en dit is een risico om mee te nemen bij de scheepsbouw en jachtbouw. De bescherming van laadruimen is een van de kernactiviteiten van Munters, waar Spraybest exclusieve distributeur voor is binnen de BENELUX.

    Aan boord van chemicaliëntankers is het drogen van tanks na reiniging een doeltreffende manier om het innemen van nieuwe lading te bespoedigen. Op FPSO-vaartuigen wordt luchtbehandelingstechnologie van Munters gebruikt om de onderhoudskosten van platforms binnen de perken te houden. In de scheepsbouw en onderhoudssector worden ontvochtigers van Munters ook gebruikt voor bescherming tegen corrosie en condensvorming tijdens zandstralen en schilderwerkzaamheden. De inlaten van ventilatie van machinekamers en gasturbines van offshore platformen moeten worden beschermd tegen de uitdagende omstandigheden op land en op zee. Regen, hagel, stuivend water, sneeuw en andere lucht gedragen deeltjes kunnen het ventilatiesysteem binnendringen, met corrosie en natte filters tot gevolg. Inlaten van machinekamers vergen extra aandacht, zowel op het gebied van langetermijnbescherming tegen corrosie, als ten behoeve van de bedrijfszekerheid van motoren en gevoelige elektronica in kritieke situaties.

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg