Voedsel & drankenindustrie

background
 • BETE heeft tientallen jaren ervaring met het leveren van effectieve sproeier oplossingen voor tal van voedsel- en drankverwerkingstoepassingen. Wij keveren automatische sproei systemen voor het nauwkeurig aanbrengen van smaken, coatings, antimicrobiële stoffen en vloeistoffen met verschillende viscositeiten.

  Gebruik onze hoogwaardige tankreiniging producten om voedsel- en drankverwerking vaten schoon te maken en te ontsmetten, waardoor bacteriën en batch besmetting worden voorkomen. Het is bekend dat onze roterende tankreiniging producten het water- en oplosmiddel verbruik verminderen, waardoor tijd, middelen en geld worden bespaard.

  Coaten & besproeien

  In een broodproductielijn kunnen bijvoorbeeld producten met water worden bevochtigd, waarna er hechting van zaden mogelijk is. Met deze zelfde systemen zijn ook meer complexe coatings mogelijk. Bijvoorbeeld het sproeien van verwarmde stroperige vloeistoffen zoals chocolade of pindakaas. Wij leveren met de oplossingen van BETE een op maat gemaakte selectie van oplossingen voor precisie sproeien speciaal ontworpen voor het verkrijgen van een uniforme coating van producten en apparatuur in de voedingsmiddelenindustrie.

  Bevochtigen

  Onze sproeiers zijn in staat om de benodigde nauwkeurigheid te bieden noodzakelijk voor toepassing waar een breed scala aan smeermiddelen en overige release agents in de precieze hoeveelheden en met de juiste dekking moeten worden aangebracht. Voorbeelden hiervan zijn de smering van pannen, vormen of transportbanden met losmiddelen.

  BETE heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van sproeiers speciaal voor het aanbrengen van smeermiddelen van alle dichtheden en viscositeiten, en met de kracht en sproeibeeld die nodig zijn om kritieke plekken te bereiken. Dit zoals machineonderdelen, gereedschappen en producten tijdens productieprocessen.

  Hier kunt u de brochure Food and Beverage processing downloaden.

Connected products

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg