Waste to energy

background
  • Ontdek hoe BETE sproeitechnologie wordt gebruikt voor gasconditionering en verontreinigingsbeheersing in afvalenergie- en grondstoffencentrales.

    Afvalenergiecentrales halen vast afval van stortplaatsen om energie op te wekken. Deze technologie biedt een duurzaam alternatief voor stortplaatsen en vermindert de uitstoot van luchtverontreinigende stoffen zoals stikstofoxiden, zwaveloxiden en soortgelijke vervuilingen. Waste-to-resource-installaties gebruiken innovatieve manieren om afval te beheren door mineralen terug te winnen en te recycleren.

    BETE biedt effectieve sproeioplossingen voor diverse toepassingen van waste-to-energy en grondstoffen, waaronder NOx-verwijdering, gaswassing en rookgasontzwaveling. Indien nodig bieden wij ook op maat gemaakte sproeikopoplossingen en sproeisystemen voor specifieke klantenbehoeften. Onze ingenieurs hebben de expertise om u te helpen de meest effectieve oplossing voor uw proces te vinden.

Connected products

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg