Munters DF3500 serie druppelafscheiders

Uitstekende keuze voor luchtinlaten van diverse toepassingen op schepen en op zee.

Artikelnummer: df9cf3cf5ff2 Categorieën: ,

Beschrijving

De MUNTERS DF3500 druppelafscheider is een uitstekende keuze voor luchtinlaten van toepassingen op schepen en op zee. De Munters DF3500 druppelafscheider is een direct te installeren druppelseparator voor gebruik. Beschikbaar in verschillenden materiaalcombinaties en met configuraties die hem geschikt maken voor meerdere bedrijfscondities.

De MUNTERS DF3500 druppelafscheider biedt een efficiënte druppelscheiding en een lage drukval, zelfs bij hoge aanstroomsnelheid. De druppelseparator kan worden geconfigureerd voor de meest individuele prestaties en installaties, en een kostenbesparende oplossing bieden. Een aantal van deze configuratie-opties zijn bijvoorbeeld alternatieve materiaalkeuze en drainagesystemen, of add-on functies als flenzen en beschermgaas.

Toepassingen MUNTERS DF3500 druppelafscheiders
Zeer geschikt voor het voorkomen van opspattend water, zeewater, nevel en grote mistdruppels in het ventilatiesysteem. De DF3500 biedt een uitstekende bescherming tegen water, ook in een moeilijke natuurlijke werkomgeving. Hierdoor is er minder corrosie, en wordt de levenscyclus van het filter verlengd en het vochtgehalte in het gehele systeem verminderd. De unit is geschikt voor gebruik met aanstroomsnelheid tot 6 m/s.