Munters DH2100 druppelafscheider profielen

Gestroomlijnde profielen voor een laag drukverlies met hoge afscheidingsefficiency.

Artikelnummer: fcad22fa779b Categorieën: ,

Beschrijving

MUNTERS DH2100 druppelafscheider profielen, als unit samengesteld, vormen een (vane type) lamellen afscheider voor horizontale aanstroming. De gestroomlijnde profielen staan garant voor een laag drukverlies gecombineerd met hoge afscheidingsefficiency.

Het profiel is in meerdere materialen leverbaar, de meest voorkomende zijn PPtv (talk versterkte Polypropyleen), PVC, PVDF, aluminium en Roest Vast Staal. Hierdoor is de DH 2100 binnen een zeer breed scala aan bedrijfscondities en processen toe te passen. Het MUNTERS DH2100 profiel wordt in standaard lengtes van 6 meter of in op maat gemaakte lengtes tot maximaal 6 meter geleverd.

Het MUNTERS DH2100 profiel is ontworpen om in velerlei toepassingen te worden gebruikt. Enkele voorbeelden zijn: lucht- inlaten, achter koelbatterijen, als gelijk- richter voor sproei bevochtiger en in gaswassen (scrubber) toepassingen. Het profiel is geschikt voor toepassing bij aanstroomsnelheden van 2 tot 6 m/s bij atmosferische bedrijfscondities (in bv. een onderdruk situatie is een hogere gassnelheid mogelijk).