Munters montage profielen

Montage profielen om een druppelafscheider te construeren i.c.m. de DH profielen.

Artikelnummer: 4193b79b987d Categorieën: ,

Beschrijving

De Munters montage profielen worden gebruikt in combinatie met de Munters DH lamellen profielen om een druppelafscheider te construeren. Er zijn verschillende profielen verkrijgbaar:
C-profielen: worden direct op de afscheider profielen vastgeklikt en hebben een lengte van 297 mm. Hierdoor worden alle profielen op de juiste pitch afstand vastgeklemd.

A-profielen: een 90° hoekprofiel waarop C-profielen kunnen worden vastgeklikt. De A-profielen kunt u bijvoorbeeld aan de bodem en bovenzijde van de kanaalwand bevestigen.

AC-profielen: een 1-delig A+C profiel alleen met 33 mm pitch-afstand verkrijgbaar.

Z-profielen: zijn Z-vormige montage profielen met daarin sleuven op de gewenste pitch afstand. De afscheider profielen worden in deze sleuven geplaatst waardoor deze, zonder vastklikken, op de juiste afstand worden gehouden. Ook de Z-profielen bevestigd u aan bodem en plafond van het kanaal of de afscheider unit.

SL-profielen: platte montageprofielen met daarin sleuven op de gewenste pitch afstand. De afscheider profielen worden in deze sleuven geplaatst waardoor deze, zonder vastklikken, op de juiste afstand worden gehouden. De SL profielen kunt u weer met bijvoorbeeld een hoeklijn of U-profiel op de juiste plaats bevestigen.