Reversible Drum Vac serie – omkeerbare vatenpompen

Upgrade de omkeerbare vatenzuiger naar het premium omkeerbare vatenzuigersysteem.

Artikelnummer: b16409f23acf Categorieën: ,

Beschrijving

Vloeistof (inclusief vaste stoffen) zuigen en/of verpompen zonder pomp, met de EXAIR omkeerbare vatenpomp (Reversible DrumVac) kan dat. U heeft alleen perslucht nodig om in 90 seconden een 200 liter vat vol te zuigen of leeg te blazen. Zeer geschikt voor industriële omgevingen. Ook leverbaar in speciale uitvoeringen voor het opzuigen van koelvloeistof met verspaningsafval (Chip Trapper) uit een draaibank. De vaste delen (verspaningsafval) worden gelijk uit de vloeistof gefilterd waardoor de koelvloeistof kan worden hergebruikt.

De door perslucht aangedreven omkeerbare vatenzuiger vult een vat van 55 gallon in minder dan twee minuten en met een simpele draai aan de knop leegt dezelfde roestvrijstalen pomp het vat snel. De Reversible Drum Vac gebruikt geen elektriciteit en heeft geen bewegende delen, waardoor een onderhoudsvrije werking gegarandeerd is. Naast alles wat de Deluxe omkeerbare vatenzuiger biedt, bevat het Premium-systeem een vat van 30, 55 of 110 gallon met bijpassend deksel en borgring, evenals een persluchtslang van 20′ (6,1 m).

Waarschuwing: Niet gebruiken met materiaal met een laag vlampunt of met ontvlambare vloeistoffen zoals stookolie, alcohol, terpentine, benzine of kerosine.