Beperken van toxische gassen

Chemische verwerkingsfabrieken, raffinaderijen en productiefaciliteiten gebruiken en produceren zure of basische oplossingen, zoals fluorwaterstofzuur (HF), zoutzuur (HCl), chloor (Cl) of ammoniak (NH3). Deze kunnen giftige gaswolken produceren als ze per ongeluk worden gelekt of worden blootgesteld aan atmosferische omstandigheden.

background
  • BETE sproeiers voor het beperken van toxische gassen

    BETE spoeiers worden wereldwijd gebruikt in sproeisystemen voor het verminderen van giftige gassen om in water oplosbare, giftige gassen uit de lucht te verwijderen bij een accidenteel lek. Het verminderen van accidentele lozingen van deze gassen kan vaak worden bereikt met watersprays met kleine gemiddelde druppelgroottes, waarbij de verhouding tussen oppervlakte en volume wordt gemaximaliseerd en het grootste contact tussen het water en het giftige/corrosieve gas wordt verkregen.

  • Consultancy & maatwerk

    Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. We kijken graag welke sproeiers geschikt voor u zijn bij het beperken van toxische gassen. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg