Industriële huishouding

EXAIR voorziet een breed uiteenlopende groep branches en industrieën in geschikte oplossingen en producten voor industriële huishouding, door perslucht aangedreven. Zo zijn speciaal voor de verspanende industrie de EXAIR Chip Trapper en Chip Vac spanenzuigers ontwikkeld.

background
 • EXAIR EasySwitch™ Wet-Dry Vac

  Het EXAIR EasySwitch zuigsysteem vereenvoudigt het wisselen tussen het opzuigen van vaste deeltjes naar vloeistoffen en visa versa. Het EXAIR EasySwitch systeem gebruikt een minimale hoeveelheid perslucht waarbij een sterke zuigkracht ontwikkeld wordt die ideaal is voor iedere toepassing; droog of nat, licht of zwaar.

  EXAIR Reversible Drum Vac serie – omkeerbare vatenpompen

  Vloeistof (inclusief vaste stoffen) zuigen en/of verpompen zonder pomp, met de EXAIR omkeerbare vatenpomp (Reversible DrumVac) kan dat. U heeft alleen perslucht nodig om in 90 seconden een 200 liter vat vol te zuigen of leeg te blazen. Zeer geschikt voor industriële omgevingen. Ook leverbaar in speciale uitvoeringen voor het opzuigen van koelvloeistof met verspaningsafval (Chip Trapper) uit een draaibank. De vaste delen (verspaningsafval) worden gelijk uit de vloeistof gefilterd waardoor de koelvloeistof kan worden hergebruikt.

  EXAIR Heavy Duty Dry Vac en HEPA Vac

  De EXAIR Heavy Duty Dry Vac en de EXAIR Heavy Duty HEPA Vac transformeren standaard 30, 55 of 110 gallon vaten in krachtige industriële stofzuigers. De EXAIR Heavy Duty Dry Vac is ontworpen om meer droog materiaal op te zuigen in minder tijd en met minder slijtage. De EXAIR Heavy Duty HEPA Vac biedt dezelfde krachtige zuigkracht en is hierbij voorzien van een HEPA filter. De EXAIR Heavy Duty HEPA Vac is aan te raden in zeer stoffige omgevingen.

  EXAIR Chip Vac serie – spanenzuigers

  De EXAIR Chip Vac spanenzuiger is een industriële stofzuiger op perslucht. Geen slijtende en verbrandende motoren, geen elektriciteit nodig en leverbaar met opvangvaten van 20 tot wel 200 liter inhoud. EXAIR Chip Vac spanenzuigers kunnen zowel natte als droge spanen opzuigen. De spanen worden direct in een opvangvat gepompt. De lucht wordt via een filterzak uit het vat geblazen.

  EXAIR Chip Trapper

  De gepatenteerde Chip Trapper biedt een snelle en eenvoudige manier om vaste deeltjes uit gebruikt (koel)vloeistof te filteren. De Chip Trapper zuigt de vloeistof met alle verontreinigingen op uit het reservoir en vangt alle vaste deeltjes af in een herbruikbaar filter. Hierna kan de gefilterde vloeistof terug gepompt worden. De Chip Trapper is ideaal toe te passen bij machines met reservoirs waarin verontreinigde vloeistoffen vermengd met vaste deeltjes worden bewaard.

 • Consultancy & maatwerk

  Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. We kijken graag welke producten voor uw industriële huishouding geschikt zijn. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg