Pakking besproeien

BETE is wereldleider op het gebied van sproeiers voor het benatten van pakkingen en het verdelen van vloeistof in scrubbers. De pakkingen worden door sproeiers gelijkmatig met wasvloeistof besproeid zodat een dunne vloeistoffilm ontstaat. Het gas wordt gewassen terwijl het omhoog stroomt door de pakkingen heen. De vloeistof film hierop biedt de mogelijkheid voor een chemische reactie die plaatsvindt tussen de wasvloeistof en het procesgas.

background
  • Verschillende mogelijkheden voor pakking besproeien

    De pakking kan sterk in ontwerp variëren. BETE heeft veel ervaring in het maken van aangepaste sproeier oplossingen voor vele soorten pakking toepassingen. Vaak worden axiaal volkegel sproeiers met een wervellichaam toegepast, uitgevoerd in PVC, PP of PTFE. Verstoppings ongevoeligheid vanwege aanwezigheid van kleine deeltjes of vreemde stoffen is ook vaak essentieel bij de keuze van een sproeier. De MaxiPass (MP) of IS serie is daarom hiervoor zeer geschikt. Belangrijke overwegingen zijn ook homogene dekking, druppelgrootte of debiet. De sproeiers zijn ook geschikt voor het verdelen van water in luchtbevochtigers, in de chemische- en petrochemische industrie of bijvoorbeeld bij stroomopwekking.

  • Luchtbevochtiging

  • Consultancy & maatwerk

    Wij adviseren u graag over de verschillende toepassingen omtrent pakking besproeien. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg