Perslucht optimalisering

Het lekken van perslucht en inefficiënte blaastoepassingen is een wereldwijd probleem en kunnen zorgen voor extreem oplopende kosten voor wat betreft elektriciteitsverbruik. Bij veel fabrieken kan het verlies oplopen tot 30% van de totale perslucht kosten.

background
 • EXAIR Ultrasonic Leak Detector

  Met de EXAIR Ultrasonic Leak Detector ben je in staat om kostbare perslucht lekken op te sporen. Tot 30% van de geproduceerde perslucht kan via lekken het leiding- en fitwerk verspild worden. Veel van deze lekken zijn zo klein dat ze nauwelijks waarneembaar zijn. De Ultrasonic Leak Detector kan het ultrageluid dat deze lekken veroorzaken omzetten in de voor de mens hoorbare toonhoogten. De ULD kan lekkages tot 6 meter afstand waarnemen. Wordt geleverd in een stevige koffer incl. parabolisch opzetstuk, slang en slangopzetstuk en koptelefoon.

  EXAIR Digital Flowmeter

  Bekijk en beheers het persluchtgebruik daar waar het gebruikt wordt met de EXAIR Digital Flowmeter. Met de Digital Flowmeter kan op elke willekeurige positie binnen het leidingwerk het perslucht debiet gemeten worden.

  exair

  EXAIR ECF Electronic Flow Control

  De EFC van EXAIR is een gebruiksvriendelijk systeem voor elektronische debiet controle voor persluchtleidingsystemen. Het systeem is ontworpen om het persluchtverbruik bij blazen, drogen, koelen, verplaatsen en antistatisch maken.

 • Consultancy & maatwerk

  Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. We kijken graag welke mogelijkheden voor perslucht optimalisering voor uw toepassing geschikt zijn. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg