Schuim controle

Schuim is een dispersie van gas (meestal lucht) in een vloeistof. Lucht/gas kan worden meegesleept via agitatie aan het oppervlak, zoals een draaiende waaier die gedeeltelijk uit de vloeistof komt of een stroom die het vrije oppervlak van een vloeistof binnenkomt.

background
  • Schuim controle met de sproeiers van BETE

    Schuim is ongewenst omdat het vaten kan overstromen, gladde en onveilige werkomstandigheden kan creëren, de verwerking kan verstoren, materialen kan beschadigen en tanks kan doen leeglopen en langzaam drogen. Het beheersen van schuim kan worden bereikt door vloeistof op het oppervlak van het zwembad, het vat of het reservoir te sproeien en de druppeltjes van de spray op de schuimbellen te laten botsen, waardoor ze breken.

    Schuimcontrole

  • Consultancy & maatwerk

    Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. We kijken graag welke mondstukken voor schuimcontrole voor u geschikt zijn. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg