Verwijderen van stikstofoxiden

Stikstofoxiden (NOx) worden gevormd door verbranding in omgevingen met hoge temperaturen, zoals elektriciteitscentrales en grote dieselmotoren. NOx veroorzaakt luchtvervuiling door te reageren met lucht in Uv-licht van zonlicht om ozon te vormen, het primaire bestanddeel van smog. Daarom is het van cruciaal belang om de NOx-emissies te beperken in toepassingen die grote hoeveelheden van deze gassen produceren.

background
  • Sproeiers voor het verwijderen van stikstofoxiden

    Bij zowel selectieve katalytische reductie (SCR) als selectieve niet-katalytische reductie (SNCR) worden sproeikoppen gebruikt om middelen in het uitlaatgas te injecteren om te combineren en te reageren met het gas (en mogelijk een katalysator) om NOx te verwijderen uit emissies. SCR gebruikt ammoniak als middel, terwijl SNCR ammoniak of ureum gebruikt dat bij hoge temperatuur wordt geïnjecteerd.

    Verwijderen van stikstofdioxiden 2

    BETE-sproeikoppen maximaliseren de efficiëntie in SCR/SNCR-injectietoepassingen. Ze verstuiven en distribueren het middel in de processtroom, waardoor het reactie oppervlak dat zich met NOx verbindt. Sproeikoppen in combinatie met BETE-injectielansen kunnen de middelen zo gelijkmatig mogelijk in de processtroom verdelen om een ​​goede menging te garanderen en het proces te versnellen.

  • Consultancy & maatwerk

    Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. We kijken graag welke sproeiers voor het verwijderen van stikstoffen voor uw toepassing geschikt zijn. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg