Waswater injectie

Water wordt geïnjecteerd in proceslijnen in de raffinage-, petrochemische, energieopwekkings- en chemische industrie om verontreinigingen uit gasstromen en leidingcomponenten te wassen. Dit water was proces is belangrijk bij het raffineren van ruwe olie tot zijn samenstellende fracties. Eerst wordt water geïnjecteerd om zouten en halogeniden uit de ruwe olie te verwijderen door middel van precipitatie voordat ze het raffinagesysteem zelf kunnen aantasten en afbreken. Later tijdens de raffinage sproeien waswater injectie sproeiers in de koolwaterstofstromen om resterende vaste deeltjes te verwijderen.

background
  • BETE Sproeiers voor waswater injectie

    BETE-sproeikoppen zijn ontworpen om de efficiëntie te maximaliseren bij toepassingen voor waswaterinjectie, aangezien ze het water vernevelen en verdelen in de processtroom of het vat, waardoor de dekking en het reactie oppervlak van het water toenemen. Sproeikoppen in combinatie met BETE-injectielansen kunnen het water gelijkmatig verdelen langs de hartlijn of gewenste gebieden van processtromen of vaten.

    Waswater injectie 2

  • Consultancy & maatwerk

    Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. We kijken graag welke sproeiers geschikt voor u zijn bij waswater injectie. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg